Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 21 augustus 2013

Nu al thuis in Boedapest

Van Volendam naar Boedapest is een behoorlijk stap, maar Jack Tuyp heeft het na anderhalve maand al prima naar zijn zin in Hongarije. De spits van Ferencvaros over zijn kersverse avontuur.

Aan de rand van het zwembad hoorde hij zijn telefoon rinkelen. Jack Tuyp zag de naam van zijn zaakwaarnemer in het schermpje en nam direct op. Het duurde hem al te lang dat er nog geen club een concrete aanbieding had gedaan, maar nu had zijn manager goed nieuws tijdens de vakantie in Turkije: het Hongaarse Ferencvaros had interesse.

Rijke historie

„Ik wist niet veel over de club en de competitie, dus ben ik me er eerst maar eens in gaan verdiepen”, aldus de spits die vorig seizoen werd gehuldigd als beste speler van de Jupiler League. Tuyp had toen al lang en breed besloten dat hij FC Volendam na tien seizoenen wilde verlaten.

Nadat hij zich had ingelezen, kreeg de spits een goed gevoel.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!