Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 21 augustus 2013

Foto's: Sziget Festival 2013

Ook dit jaar hebben zo'n 362 duizend festivalgangers hun weg weten te vinden naar het Sziget Festival in Budapest. Op Main Stage traden onder andere Blur, Franz Ferdinand, Skunk Anansie en Nick Cave op. Het festival werd afgesloten met een spectaculair optreden van David Guetta met een indrukwekkende licht- en vuurwerkshow.

Het thema van dit jaar was Island of Freedom. Szitizens lopen voorzien van een heus paspoort langs de grensovergang. Veel podia waren dit jaar verplaatst of aangepast, ook A38 was weer een maatje groter. Wel weer even wennen voor de Sziget-veteranen!

Het festival begon met hoge temperaturen, ook 's nachts was het daardoor erg lekker. Halverwege het festival was er een dag met flinke windstoten, wat ervoor zorgde dat verschillende podia deels werden afgebroken. Gelukkig keerde het goede weer een dag later terug.

Nieuw dit jaar waren de dagelijkse..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen en de foto's te bekijken !!!