Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 28 augustus 2013

De Sziget organisatie slaat haar vleugels uit buiten Hongarije

De Sziget organisatie slaat haar vleugels uit buiten Hongarije

De organisatie achter onder andere de Sziget, Balaton Sound en Volt festivals in Hongarije, organiseert nu ook een festival daar buiten, dit in samenwerking met Coca-Cola. Van 6 t/m 8 september wordt namelijk in Istanbul het "Rock'n Coke Festival" gehouden. Coke heeft dus niets met drugs te maken maar met de hoofdsponsor.

Drie dagen lang muziek en de line up van bands is indrukwekkend, zelfs meer beroemde namen dan dit jaar op het Sziget Festival het geval was: Arctic Monkeys, The Prodigy en Jamiroquai zijn de topacts, maar daarnaast geven nog tientallen andere bands acte de presence. Ook diverse Oost-Europese bands zullen er spelen, hier onder Boban en Marko Marvic Orchestra en Parno Graszt. En uiteraard veel Turkse bands, dat spreekt voor zich.

Voor Nederlandse begrippen een goedkoop festival: aan de deur kost een drie dagen ticket ca. € 85.-- inclusief een campingplaats.

Voor studenten is het..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!