Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 25 juli 2013

Voorbeschouwing Grand Prix van Hongarije

De Formule 1 doet dit weekend voor de 28ste keer de Hongaroring aan De Hongaarse Grand Prix staat al sinds 1986 op de kalender en werd sindsdien enkel op de Hungaroring verreden.

De oud-coureur die de FIA-stewards bijstaat, is komend weekend Allan McNish. De Schot reed één volledig seizoen in de Formule 1. Hij debuteerde in 2002 met het compleet nieuwe team van Toyota. Het werd geen succes. Die successen vond hij wel met Audi in de verschillende langeafstandsdisciplines. Zo won hij drie keer de 24 uur van Le Mans. In Nederland is McNish ook nog bekend van de voormalig tv-rubriek 'voorspellen met Allan'.

Het circuit

Het circuit wordt vaak in één adem genoemd met Monaco. Het korte, bochtige karakter rechtvaardigt die vergelijking, maar de uitloopstroken en grindbakken maken het tot een compleet andere beleving. Het circuit is in de loop der jaren slechts beperkt aan veranderingen onderhevig geweest. Het is altijd al het 'Mickey Mouse-circuit' geweest wat het nu is.

Historie

De Hongaroring staat regelmatig garant voor..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!