Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 22 juli 2013

Vakantie Balaton in Hongarije, verrassend mooi en betaalbaar

Het betoverende Balatonmeer ligt in het westen van Hongarije. Het is het grootste meer in Europa. De Hongaren noemen het Balaton ook wel ’de Hongaarse Zee.’ Het Balatonmeer is ondiep. De gemiddelde diepte van het Balatonmeer is ongeveer drie meter. Het diepst is het Balatonmeer in de buurt van Tihany, daar is het ongeveer 10 meter diep.

Balaton, ondiep meer en warm water

Omdat het Balaton ondiep is, warmt het water zeer snel op. In de zomer kan de temperatuur van het water oplopen tot meer dan 25 graden. Omdat het Balatonmeer ondiep is, kan men op vele plaatsen tot ver in het meer lopen. Ideaal voor gezinnen met kinderen. Een ideale plek om te zonnen en lekker te badderen in het azuurblauwe water.

Aan de noordzijde van het meer bevinden zich........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!