Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 16 juli 2013

‘Jongeren dumpten dode vriend op straat’

Elke krant heeft weer een andere versie van de feiten, volgens de Hongaarse krant de HVG blijft het lichaam van Robin Verweij voorlopig in Hongarije totdat er een autopsie verricht is.

KLIK HIER om het artikel te lezen in de HVG !!!

KLIK HIER voor Gyanús siófoki halálesetről írnak a belga lapok !!!

De Hongaarse politie heeft een groep Vlaamse jongeren ondervraagd in verband met de dood van Robin Verweij (21) op het dancefestival ‘Balaton Sound’. De jongen uit Lanaken werd volgens de lokale politie dood aangetroffen op straat naast het resort dat de vrienden hadden afgehuurd tijdens hun verblijf in Hongarije.

De politie heeft sterke aanwijzingen dat de vrienden van Verweij zijn lichaam daar na zijn dood - mogelijk in paniek - gedumpt hebben in plaats van de hulpdiensten te waarschuwen.

Tegenover de ouders van Robin Verweij beweren de vrienden.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor Lichaam van Robin Verweij (21) werd na dood verplaatst !!!