Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 16 juli 2013

Balaton Sound 2013: Verslag 11 juli 2013

Van Volt Festival reisden we door naar Balaton Sound dat jaarlijks terugkeert naar het gelijknamige meer in Hongarije . Vanaf je aankomst op Balaton Sound merk je enkele duidelijke verschillen met Volt Festival en Sziget Festival .

Balaton Sound richt zich volkomen op elektronische muziek. Een gitaar terugvinden op het festival is moeilijk. Het festival staat garant aan overdag luieren aan het strand en 's nachts een prachtfeest met enkele honderdduizend festivalgangers.

Balaton Sound 2013: De eerste dag besproken

De temperaturen te Hongarije blijven rond de dertig graden en deze zijn nu ook volledig welkom. Balaton Sound is gelegen aan het grootste meer te Hongarije waardoor zwemmen en bruinen mede in het festivalpakket zijn opgenomen. Het is daarom ook een ideale vakantiebestemming voor jongeren.

Overdag wordt er enkel op het strand gelegen en 's nachts worden de vaten aangesloten en gaat het feest van start. Deze succesformule weet vooral veel Belgen en Nederlanders te trekken. Op de weide een vraag stellen beperkt zich tot één zin Engels om vervolgens te merken dat de andere festivalganger ook je eigen taal spreekt.

Het is jammer om af te reizen naar het buitenland en enkel..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!