Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 14 juli 2013

Even terugblikken - Hongarije: ByeAlex – Kedvesem (Zoohacker Remix)

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat het Eurovisie Songfestival 2013 heeft plaatsgevonden. Winnares Emmelie toert nu door Europa, om haar liedje ‘Only Teardrops’ aan iedereen te laten horen. Maar de andere kandidaten zijn we nog niet vergeten, en daarom kijken we de komende weken verder naar de andere landen die deel hebben genomen. Gisteren blikten we terug op Duitsland en Griekenland, beiden topfavoriet, maar alleen Griekenland had die plaats waargemaakt met een top tien-plek, vandaag blikken we terug op Hongarije.

Preselectie met voorrondes

In Hongarije werd dit jaar de preselectie A Dal 2013 gehouden. 30 artiesten werden uitgekozen. Allemaal mochten ze in één van de drie voorrondes aantreden. Telkens gingen er zes door naar de halve finales. In totaal vielen 12 kandidaten af, en kwamen er 18 kandidaten verdeeld over twee halve finales. In elke halve finale gingen er weer 4 door naar de finale.

In de finale stonden 8 kandidaten. Naar de superfinale gingen er vier. Op de vierde plaats stond ByeAlex met 16 punten. Op 3 Tamás Vastag met 22, op 2 Gigi Radics met 44 en op 1 András Kállay-Saunders met 46.

De winnaar leek al bekend te zijn, totdat.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!