Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 31 juli 2013

De allerlaatste halte - Boedapest

Budapest is alweer de laatste halte van onze trip. Een stad waar we erg benieuwd naar zijn. Stijf en uitgehongerd – we hadden welgeteld één Snicker gekocht voor de reis – stappen we uit de bus. Het is een grote stad, met metro. Handige en saaie manier van reizen.

We besluiten om midden in het centrum van Budapest uit te stappen en het maakt indruk. Mooie gebouwen, veel mensen. Het doet eigenlijk niet onder voor Parijs en Londen. Wat uitstraling betreft althans.

We zoeken en vinden een hostel. Het bevindt zich in een appartementencomplex. We doen een luidruchtig wedstrijdje wie het eerste bij de deur van het hostel is. Meteen worden op boze toon toegesproken door de receptionist: “Geen herrie maken, anders krijgen we gezeur met de buren.” Zeikerd, zo laat is het toch helemaal niet? We leggen onze tassen op de kamer en gaan de stad in.

Tijdens de busrit hadden we het alleen maar over........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!