Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 16 juni 2013

Internationale ontmoeting in teken van verbroedering

Enthousiast en trots. Dat zijn de leden van de Rotary Club Haarlemmermeer. Maandag namen de rotarians afscheid van hun Hongaarse ‘collega’s’ die een meerdaags bezoek brachten aan Haarlemmermeer en omgeving. Naast een ontspannen deel was er ook ruimte voor het maken van officiële afspraken, bijvoorbeeld over het aanschaffen van muziekinstrumenten voor de muziekschool in de Hongaarse zusterstad Hódmezövásárhely.

Linda Parlevliet, voorzitter van de ‘eigen’ Rotary Club Haarlemmermeer: “Rotarians zijn mensen uit de locale gemeenschap met zeer uiteenlopende achtergronden. Wekelijks komen we bij elkaar om van gedachten te wisselen en activiteiten voor te bereiden, met als hoofddoel: begrip voor elkaars verschillen en wederzijdse dienstbaarheid met als doel een betere wereld. En dat stopt niet bij de grens van de ons bekende lokale samenleving - dat is een internationaal gegeven.”

Dat laatste bleek duidelijk tijdens het 5-daags bezoek dat een delegatie van 16 Hongaarse rotarians de afgelopen dagen bracht aan Haarlemmermeer.

Er was een gevarieerd programma met...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!