Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 18 juni 2013

Buda: Restaurant Angelika – ‘In Buda you can feel the air’

Na een mooie wandeling langs de Donau is Restaurant Angelika in Buda de beste locatie om, onder het genot van een drankje, nog even te genieten van het mooie uitzicht op Pest. De 40-jarige ober Zoltan Komódi werkt al zes jaar bij het restaurant. Het is een gespierde, gebruinde kerel met tatoeages op zijn bovenarmen. Hij weigert te gaan zitten. “Obers moeten netjes zijn, rechtop staan. Dat ik nu op de stoelen leun, gaat zelfs al ver.”

Buda niet beter dan Pest

Volgens Komódi is het niet per definitie beter om een restaurant in Buda te hebben dan in Pest. “Het ligt er gewoon aan waar je precies zit en wat voor soort restaurant je hebt. Het is afhankelijk van veel verschillende factoren. In Pest zit je helemaal ingebouwd.” Dat is bij dit restaurant overduidelijk niet zo.

Vanaf het terras kun je onder de parasols door uitkijken op........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!