Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 8 mei 2013

Vacature Adviseur banken Hongaars (MV)

Voor International Clients ABN AMRO zijn we op zoek naar een Non Residents Assistent voor de Banker om te ondersteunen in het bedienen van de portefeuille van buitenlandse particuliere klanten van ABN AMRO die vloeiend Hongaars spreekt. De afdeling bestaat uit 60 medewerkers en is op zoek naar een nieuwe medewerker met commerciële werkervaring die voldoet aan onderstaande eisen. Het is een internationale werkomgeving. In de functie van APR (adviseur particulieren retail), richt je je op het klantensegment onder preferred banking.

Het gaat zoals eerder aangegeven om klanten die in het buitenland wonen. De functie is administratief/commercieel waarbij de afdeling zich het komende jaar naast de administratie meer wilt gaan focussen op commercie. We zoeken iemand die naast Nederlands en Engels vloeiend Hongaars spreekt.

bedrijf: ABN AMRO International Clients

werklocatie: Luchthaven Schiphol

soort werk: startersfunctie

aantal uren per week: 36

Functie eisen:

- Beheersing Hongaarse taal is een must!!

- Bankervaring is........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!