Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

zondag 5 mei 2013

Sziget Boedapest Citypass opnieuw verkrijgbaar

Het Sziget Festival heeft bekendgemaakt dat dit jaar de Sziget Boedapest Citypass opnieuw verkrijgbaar is. Met de Citypass kan in Boedapest in de periode rondom het festival gebruik worden gemaakt van diverse voordelen. Sinds de introductie van de Citypass in 2011 heeft bijna de helft van alle bezoekers hier gebruik van gemaakt.

Er kan worden gekozen uit een dertiendaagse Citypass, geldig van 1 tot en met 13 augustus, of een tweedaagse Citypass, geldig op twee aaneensluitende dagen in dezelfde periode. Met een Citypass kan gratis gebruik worden gemaakt van het openbaar vervoer in Boedapest, waaronder ook enkele toeristische attracties vallen, zoals de tandradtrein naar de top van de Széchenyiheuvel.

Ook worden er speciale pendelbussen ingezet vanaf Ferenc Liszt airport en veerboten vanuit het centrum, welke eveneens gratis zijn te gebruiken met een Citypass.

Een Citypass geeft tevens eenmalig gratis toegang tot.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!