Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 20 mei 2013

Balaton Sound Uitverkocht

Sziget is niet het enige festival dat festivalgangers uit heel Europa naar Hongarije trekt. Dat de Hongaarse festivals internationaal zeer in trek zijn, blijkt ook uit het feit dat de vierdaagse festivaltickets voor Balaton Sound nu officieel zijn uitverkocht!

Afgelopen winter won Balaton Sound de European Festival Award voor ‘Best Medium-Sized Festival’, waarbij het festival als winnaar werd uitgekozen door festivalgangers uit heel Europa. Samen met de vele positieve verhalen over het festival en de line-up van dit jaar heeft dat er voor gezorgd dat de belangstelling vanuit het buitenland voor Balaton Sound 2013 enorm is toegenomen.

Nog nooit eerder raakte het festival van te voren uitverkocht, maar dat is nu dus wel het geval.

Vanuit Nederland en België reizen meer festivalgangers dan ooit af naar........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!