Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad

vrijdag 3 mei 2013

Balaton Sound bijna uitverkocht

Nadat het Hongaarse festival Balaton Sound afgelopen winter de European Festival Award voor 'Best Medium-Sized Festival' in de wacht sleepte, blijkt opnieuw dat het festival razendsnel aan populariteit wint.

Momenteel zijn er nog slechts 3.000 tickets beschikbaar. De kans is daarmee zeer groot dat het festival voor het eerst helemaal uitverkocht raakt.

Aan de populariteit van het festival dragen verschillende factoren bij. Natuurlijk is line-up daarbij erg belangrijk, maar minstens net zo belangrijk is dat het festival plaatsvindt aan het Balatonmeer, in één van de warmste weken van het jaar en vier dagen lang non-stop doorgaat.

Daarbij is het festival ook nog eens zeer vriendelijk geprijsd. Kaarten voor het festival kosten tot 2 juni slechts €125, mits het festival niet daarvoor al uitverkocht raakt, en zijn vanuit Nederland en België te koop via www.balatonsound.nl.

Donderdag 11 juli is Avicii de grote headliner van de dag, voorafgegaan door niemand minder dan........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!