Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 25 april 2013

UPS werft CEMELOG aan, een Hongaarse onderneming voor logistiek in de gezondheidszorg

UPS heeft vandaag bekend gemaakt dat het de Hongaarse onderneming in farmaceutische logistiek, CEMELOG Zrt, zal overnemen in het kader van haar voortdurende mondiale groei- en investeringsstrategie. De overname versterkt het bereik en de expertise van UPS op het gebied van de gezondheidszorg in Europa, waardoor uitgebreide, conforme dienstverlening aan klanten in de farmaceutische en biotechnologische industrie, en producenten van medische apparatuur mogelijk gemaakt worden in de toenemend belangrijke markten van Centraal- en Oost-Europa.

UPS verwacht de transactie in het tweede kwartaal van 2013 af te ronden, afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. Het bedrijfsbeleid stelt dat de voorwaarden van de overeenkomst niet openbaar worden gemaakt.

CEMELOG, gevestigd in de omgeving van Boedapest, heeft de afgelopen veertien jaar klanten in Centraal- en Oost-Europa op maat gemaakte oplossingen voor medische logistiek geboden. Ondersteund door een sterk regionaal netwerk, geavanceerde managementsystemen voor opslag, volledige kwaliteitsborging en ervaren medewerkers, helpt de onderneming klanten in de gezondheidszorg om de doeltreffendheid van hun toeleveringsketen te maximaliseren, om te voldoen aan de wettelijke voorschriften en om producten te leveren die betrouwbaar en veilig zijn.

Tot CEMELOG's klanten behoren.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van CEMELOG !!!

KLIK HIER voor UPS to Acquire Hungarian Healthcare Logistics Company CEMELOG !!!