Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 22 april 2013

Sziget - Kortingen - CJP

Sziget Festival vindt elk jaar plaats in Budapest, op een immens eiland in de Donau. Sziget (Szigèt is Hongaars voor eiland) is zo groot dat sommige mensen fietsen meenemen om van band naar band te komen.

Het festival gaat acht dagen lang, 24 uur per dag door. De allergrootste acts van de wereld kun je hier zien optreden, naast een heleboel kleine Hongaarse bands. Er is zelfs een speciaal podium waar bands uit Nederland optreden. Wees niet bang dat je acht dagen feest niet trekt: je kunt bijkomen in de badhuizen van Budapest, met boot of tram sta je binnen 15 minuten in het centrum.

Sziget 2013

Dit jaar kun je twee soorten kaarten met CJP-korting kopen: een gewoon festivalticket, inclusief camping en Citypass (€ 29,- korting) en een All-in Sziget vakantieticket (€ 40,- korting).

In dat laatste geval is.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!