Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 26 april 2013

Suspended Coffee nu ook in Budapest en de rest van Hongarije

Suspended Coffee nu ook in Budapest en de rest van Hongarije

Is het een hype of een blijvertje? Feit is dat het "Suspended Coffee" concept ook in Hongarije aanslaat en de Facebook pagina heeft in een maand tijd al meer dan 13000 Likes gekregen

"Suspended Coffee" is afgeleid van een traditie die gangbaar is (maar wel minder) in de koffiebars in Napels. Dit meer dan 100 jaar oude gebruik, "caffè sospeso" geheten, houdt in dat iemand uit vrijgevigheid of gewoon omdat hij of zij in een goed humeur is, in een bar twee koppen koffie bestelt en betaalt, maar er slechts één geleverd krijgt.

In principe kan iedereen zo'n café ingaan en vragen of er een "Suspended Coffee" is. Maar, het is vooral (en ook meer en meer) bedoelt voor armen en daklozen.

Het idee wordt in steeds meer landen omarmt en.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Bezoek ook even de Facebook pagina van Szia Budapest op de onderstaande link:

KLIK HIER voor de Facebook pagina van Szia Budapest !!!