Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 26 april 2013

Hongaarse Wijnmaker van het Jaar weggekaapt

De Hongaarse Wijnmaker van het Jaar, Károly Áts, is per 1 april tot het management van het Hongaarse staatswijnbedrijf Tokaj Kereskedőház (oftewel het Tokaj Handelshuis) toegetreden als Hoofd Wijnmaker.

Deze aanstelling is een nieuwe stap in de strategie van het bedrijf om de focus nog meer op kwaliteitswijn te leggen en het imago van massaproducent uit de communistische tijd definitief achter zich te laten.

Péter Márton, CEO van MNV Zrt, het staatsorgaan dat eigenaar van Tokaj Kereskedőház is, noemt het staatswijnbedrijf een absolute parel. In 2012 behaalde het bedrijf een omzet van EUR 10,5 miljoen en de verwachting is om dit jaar verder te groeien naar EUR 11,2 miljoen.

In recente jaren won het wijnhuis diverse.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van het Hongaarse staatswijnbedrijf Tokaj Kereskedőház