Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 29 april 2013

Nederlandse Girlpower in Hongarije: “Wel een paar traantjes gelaten”

De cameraploegen waren niet weg te slaan bij Liesette Braams en Sheila Verschuur. De Nederlandse dames bewezen tijdens het allereerste raceweekeinde van de Hongaarse Lotus Ladies Cup glitter & glamour moeiteloos te kunnen combineren met onversneden racetalent.

Op de F1-omloop de Hongaroring scoorde Sheila twee overwinningen en Liesette een derde en vierde plaats, waardoor het Las Moras Ladies team het teamkampioenschap leidt.

Voor de race op zondag nog snel de hot spots van Budapest bezoeken met de TV-crews in het kielzog, om daarna de blauwe Las Moras Lotus Elises weer de sporen te geven op de Hongaroring. In de tweede race van het weekeinde lukte dat Liesette en Sheila nóg beter dan de dag ervoor.

Perfecte start

Dankzij de reversed grid start van de top vijf legde Liesette vanaf de tweede plaats een perfecte start op het asfalt. “Voor de wedstrijd gierden de zenuwen door m’n lijf, maar eenmaal in de auto ging het super.”

Ze dook riant als.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

De Lotus Ladies Cup vervolgt het seizoen 14-16 juni op de Pannonia Ring in Ostffyasszonyfa - Hongarije.

KLIK HIER voor de website van de Pannonia Ring in Ostffyasszonyfa Hongarije !!!