Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 30 april 2013

Live(stream) - Samen voor Oranje - Meezingconcert in de Ahoy vanaf 17.30 uur



KLIK HIER om de live stream te bekijken op YouTube !!!

Live gestreamd op 30 apr 2013

Samen voor Oranje - Meezingconcert in de Ahoy vanaf 17.30 uur

Vier troonswisseling op meezingconcert Samen voor Oranje in Ahoy

- Tientallen bekende Nederlandse artiesten
- Het Metropole Orkest
- Presentator: Paul de Leeuw
- Live zingen van Het Officiële Koningslied voor Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima
- Ruim twee uur feestelijke sing along met bekende hits

Dinsdag 30 april belooft een bijzondere dag te worden. De muzikale apotheose van deze dag van de troonswisseling is het klinken in Ahoy van Het Officiële Koninglied, vertolkt door een keur aan Nederlandse artiesten, het Metropole Orkest en het hele publiek. De nieuwe Koning en Koningin kijken in Amsterdam, voorafgaand aan hun rondvaart op het IJ, via een groot scherm bij EYE live mee met het zingen van het Koningslied. Voorafgaand aan dit muzikale cadeau aan het Koningspaar is het in Ahoy vanaf 17.30 uur een groot feest waarbij iedereen kan mee zingen met Nederlandse artiesten en hun grote en bekende hits.

Een groot aantal bekende Nederlandse artiesten geeft acte de présence op dit feestelijke en glorieuze meezingconcert. Paul de Leeuw is de presentator en de line up bestaat uit: Anita Meijer, Babette van Veen, Carel Kraayenhof, Chris Hordijk, Do, Edsilia Rombley, Esmée Denters, Frans Duijts, Frederique Spigt, Glennis Grace, Jamai, Jim Bakkum, JURK!, Lavinia Meijer, Gerard Joling, Lee Towers, Lisa Lois, Marco Borsato, Niels Geusebroek, Nielson, Rob de Nijs, Rowwen Hèze, Lange Frans, Bollebof, Fouradi, Gers Pardoel, Ali B, Kraantje Pappie, Chantal Janzen, Ruth Jacott, Sharon Doorson, Trijntje Oosterhuis en het Metropole Orkest.

Het concert start om 17.30 uur, ruim nadat in Amsterdam de nieuwe Koning en Koningin zijn ingehuldigd. Rond 19.30 uur, als het Koningspaar zich opmaakt voor de rondvaart over het IJ, worden zij vanuit Ahoy door de artiesten, het Metropole Orkest en het hele publiek toegezongen met Het Officiële Koningslied, geschreven met inbreng van vele Nederlanders.
Het hele concert, inclusief de vertolking van het Koningslied rond 19.30 uur, wordt integraal uitgezonden op Radio 2.

Wat is er leuker dan met z'n allen mee te zingen met bekende hits van grote artiesten van Nederlandse bodem? En wat is er mooier dan met z'n allen vanuit Ahoy massaal het nieuwe Koningspaar toe te zingen? Kom naar Ahoy en zing mee!