Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 18 april 2013

EVP neemt geen afstand van Viktor Orban

De EVP-fractie in het Europees Parlement trekt haar handen niet af van de Hongaarse president Viktor Orban, die onder vuur ligt na de controversiële wijzigingen aan de grondwet in zijn land. Orban verkoos de begrafenis van Thatcher in Londen bij te wonen.

De EVP-fractie in het Europees Parlement trekt haar handen niet af van de Hongaarse president Viktor Orban, die onder vuur ligt na de controversiële wijzigingen aan de grondwet in zijn land. Dat viel op tijdens het debat in het Parlement over Hongarije. Orban, die met zijn partij Fidesz lid is van de EVP, zou eerst aanwezig zijn in het halfrond maar verkoos uiteindelijk de begrafenis van Margaret Thatcher in Londen bij te wonen.

Orban nam in Straatsburg wel deel aan overleg met de EVP-fractie, maar zond dus zijn kat naar het plenaire debat dat een dag later plaatsvond. Daar gaf Europees commissaris voor Justitie Viviane Reding een overzicht van de juridische stappen die de Commissie al ondernam tegen Hongarije.

Het land ligt al enkele jaren onder vuur wegens.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!