Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 29 april 2013

Evangelist zonder ledematen predikt tot duizenden

Duizenden Hongaren woonden de samenkomsten ‘This is the Day’ van de zwaar lichamelijk gehandicapte Servisch Australische evangelist Nick Vujicic (30) bij op 19 en 20 april. De evangelist, geboren zonder armen en benen, predikte in Boedapest, Pecs en Debrecen.

Eerder had hij een persoonlijk gesprek met de Hongaarse president János Áder en bad hij met hem. “Ik had de geweldige gelegenheid met hem en zijn vrouw te bidden” vertelt hij. Velen accepteerden de Here Jezus Christus als hun persoonlijke Heer, maar Vujicic benadrukte zelf niet op massa’s uit te zijn. “Als maar één mens eeuwig leven ontvangt in Christus is dit alles het waard”, zei hij tegen journalisten.

De trip door Hongarije is onderdeel van zijn evangelisatiereis door ongeveer 26 landen van zijn ‘Leven Zonder Ledematen’ organisatie, die wanhopige mensen wil bemoedigen, onder wie jongeren. “Ik kan mij niet voorstellen dat op enige vorige generatie zoveel leugens afkwamen als op de onze.

Wij worden voortdurend gebombardeerd met......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!