Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 27 april 2013

Douze points 2013 - Hongarije - Het Eurovisiesongfestival 2013

Douze points 2013 - Hongarije - Het Eurovisiesongfestival 2013

Onder de naam Douze points stellen we de komende weken dagelijks een deelnemer aan het komende Eurovisie Songfestival in Malmö aan je voor. Vandaag presenteren we het twaalfde land in de 2e halve finale: Hongarije

ByeAlex
Lied: Kedvesem
Tekst: Alex Márta
Muziek: Alex Márta, Zoltán Palásti Kovács

De overwinning van ByeAlex tijdens de Hongaarse finale was een grote verrassing. Dankzij de televoters wist Alex steeds een ronde verder te komen en in de finale wist hij met de hakken over de sloot als laatste de superfinale te behalen. In de superfinale, waarin alleen de televoters konden stemmen, werd hij tot zijn eigen verbazing uitgeroepen tot de winnaar met 40% van de stemmen.

Hoewel Alex geen nieuwkomer is in de Hongaarse muziekindustrie, is hij niet fulltime met muziek bezig, maar is hij journalist bij een magazine.

Al van jongs af aan is hij.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!