Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 17 februari 2013

Hongaarse onderscheiding

President Saskia J. Stuiveling van de Algemene Rekenkamer heeft de Hongaarse onderscheiding Hagelmayer Award gekregen.

Zij kreeg deze onderscheiding vanwege de jarenlange ondersteuning door de Algemene Rekenkamer van de Hongaarse nationale rekenkamer. De Hagelmayer-prijs wordt uitgereikt aan personen en organisaties die zich sterk maken voor een efficiënte inzet van publieke middelen. Ook twee Hongaren die betrokken zijn bij de ontwikkeling van de nationale rekenkamer zijn gelijktijdig onderscheiden.

De Nederlandse zusterorganisatie heeft de State Audit Office of Hungary in de periode 2007-2009 bijgestaan om gericht onderzoek naar integriteit te doen. Dit heeft onder meer tot de Integrated Corruption Analysis Map geleid (in kaart gebracht met behulp van GIS-instrumentarium).

Verder wijst de Hongaarse rekenkamer op het belang van..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over Saskia J. Stuiveling !!!