Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 1 februari 2013

Hongaarse Joden verhuizen naar Oostenrijk

Bij debatten rondom “asiel” of “toevloed” wordt Oostenrijk heel graag en snel als racistisch of antisemitisch land neergezet. Maar naar het schijnt wordt er alleen dan met de fascismeknuppel gezwaaid als het in het clichébeeld past. Want zoals nu bekend werd, verhuizen er steeds meer Joden naar Oostenrijk. Ze komen voornamelijk uit Hongarije, waar ze met sterk antisemitisme te maken hebben, maar ook uit Zweden, waar ze door radicale moslims verdrongen worden.

Oskar Deutsch, president van de Israëlitische Cultuurgemeenschap (IKG), zei tegenover de APA dat er sprake zou zijn van een verhoogde immigratie van Hongaarse Joden naar Oostenrijk.

Ik ben er weliswaar blij mee dat......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor Oskar Deutsch: Immer mehr ungarische Juden übersiedeln nach Österreich !!!



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!