Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 23 januari 2013

Dat wordt betalen pannenkoek!

Toen wij onze boekhoudster bleek en moe tegen kwamen in een winkel, konden wij niet vermoeden wat die vijftig nieuwe belastingwetten die zij in twee dagen moest leren nu eigenlijk inhouden. Welnu, één daarvan hebben we nu ondervonden. Op zondag 13 januari ontvingen wij van haar een email. In die email stond een tekst die ik eerst drie keer moest lezen om te geloven wat ik werkelijk las.

Vanaf 1 februari wordt er een nieuwe wet van kracht. Iedere ondernemer die voor 1 december 2012 een geregistreerd bedrijf heeft moet dit bedrijf opnieuw laten “echten”. Dit “echten” moet gebeuren bij een advocaat.

Mits je op 1 februari niet opnieuw bent geregistreerd valt er alvast een boete van 2000 euro in je brievenbus en daarna volgen er sancties.

Wat is nu de bedoeling van deze wet? In Hongarije wordt veel zwart gewerkt....

Men gaat er vanuit dat over 65 tot 75% van de inkomsten geen........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!