Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 24 november 2012

Zagreb, Széchenyi, opgesloten ouders en Pinguins

Twee dagen na de midterm kon stoom worden afgeblazen tijdens Halloween, wat hier toch wel behoorlijk uitbundig wordt gevierd. Op pad voor een pak dus. En nee, niet ruim op tijd, maar een paar uur van te voren, om na een tijdje zoeken bij een soort van carnavalswinkel uit te komen waar een rij stond met meer dan 2 uur wachttijd.

Op zoek naar plan B dus. Het resultaat was een geïmproviseerd dr. Frankenstein kostuum samengesteld uit een warenhuis en speelgoedwinkel; beroerd pak, maar beter dan niets (Had ik m'n morphsuit maar meegenomen...). Gewapend met speelgoedgereedschapsetje dus op pad naar de Halloween préparty, georganiseerd door een Hongaar van ESN. Geweldig feest, veels te veel mensen; de herrie was van buiten de flat te horen, en er stond zelfs een rij voor de lift.

Het kon dus ook niet uitblijven dat rond een uur of 1 de politie op de stoep stond, waarbij ze te woord werden gestaan door een sympathieke dronken Griek: "Never mind officer, dance!" waarna de deur werd dichtgegooid.

Oom agent kon dit natuurlijk niet waarderen en.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!