Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 17 november 2012

Rood is echt een mooie kleur

Dat even buiten zijn en ronddwalen in de natuur was wel even nodig. Vorige week kwamen wij tijdens het boodschappen doen onze boekhoudster tegen Ze zag wit en vermoeid. Ze vertelde over de 50 nieuwe belastingwetten die zij tijdens een driedaagse bijscholing in haar hoofd moet krijgen.

Ze vertelde nog dat het er allemaal niet makkelijker op wordt.

En zo bleek een paar dagen later toen wij bij de bank wat rekeningen wilden betalen. “Uw rekening staat op 0,00″ vertelde de altijd zo charmante dame achter de counter. En na enig zoeken bleek dat de Hongaarse belastingdienst alvast een voorheffing van onze rekening had gehaald en of we nog maar even konden bijstorten want het was niet genoeg.

Na een telefoongesprek met.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!