Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 16 november 2012

Najaarsproeverij in Moerdijk - Hongaarse wijn en Specialiteiten uit Hongarije

Najaarsproeverij in Moerdijk

Op zondag 25 november a.s. is het weer tijd voor het inmiddels in de wijde omtrek bekende en leukste wijnevenement van Moerdijk. Genieten van Hongaarse wijn en delicatessen op hoog niveau! Waar anders dan in Moerdijk kun je dit doen. Met de feestdagen voor de deur is het dus helemaal tijd om te genieten van een heerlijke keur aan fantastische wijnen en je keuze te maken voor verschillende wijnen bij je Kerstdiner. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem dus vooral je geplande menu mee!

Een grote keuze van gastronomisch wit, rosé, rood, zoet en mousserend staat op de proeftafels. Tijdens deze proeverij kun je als altijd profiteren van speciale aanbiedingen en bijzondere acties! En natuurlijk ook weer genieten van de inmiddels welbekende Gulyás en wildpörkölt van Attila! Wellicht ook een idee voor de Kerst?!

Tussen 13.00u en 18.00u kun je bij ons binnenlopen.

Laat je verrassen door......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!