Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 22 november 2012

Kerstmis 2012 in Budapest: tips / informatie

Rond de kerstdagen en de jaarwisseling bezoeken traditioneel veel toeristen Budapest. Maar in vergelijking tot Nederland worden deze kerstdagen heel anders gevierd, en dus wat tips om teleurstellingen te voorkomen. Want Kerstmis is meer dan in Nederland een familiefeest welke start op 24 december. Daarnaast bezoekt men massaal een van de vele nacht- en dagmissen die op deze dagen worden gehouden.

Winkels

24 december valt dit jaar op een maandag en dat betekent dat vele kleine winkeltjes al vanaf zaterdag 22 december in de middag gesloten zullen zijn en niet eerder dan vanaf 1 januari hun deuren zullen heropenen, er zijn natuurlijk uitzonderingen.

De grote supermarkten sluiten om..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!