Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 25 november 2012

De sluipende prijsverhogingen bij de luchtvaartmaatschappijen

De luchtvaartmaatschappijen die op Budapest vliegen zijn er als de kippen bij om persberichten uit te geven als ze hun aantal vluchten uit gaan breiden of als er nieuwe bestemmingen worden aangedaan.

Echter, voor wat betreft één zaak, worden géén persberichten gepubliceerd: de sluipende wijzigingen van tarieven voor services zoals bagage of veranderingen in de vervoersvoorwaarden. Dan wordt de klant in het ongewisse gelaten.

Recent voerde Wizzair nieuwe regels in voor wat betreft de handbagage. Regels die zodanig zijn opgesteld dat u nagenoeg altijd wel gedwongen bent ook voor uw handbagage te betalen want de afmetingen zijn dusdanig klein dat het meenemen van een laptop al tot extra kosten leidt.

En eerder dit jaar veranderde Wizzair de kosten voor.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!