Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 september 2012

Wijn en Spijs

Op 4 oktober 2012 organiseert HBN een zakelijk netwerkevenement dat geheel in het teken zal staan van Hongaarse wijnen en specialistische vleesproducten.

Het Hungarian Business Network nodigt u uit om op 4 oktober 2012 volledig ondergedompeld te worden in de Hongaarse wijn- en eetcultuur. In het Duinzigt Oestgeest, een voormalig klooster in het karakteristieke Oestgeest, kunt u hét Wijn & Spijs netwerkevenement van het jaar bijwonen!

Hongarije kent tal van eeuwenoude culinaire tradities. Met haar topwijnen bijvoorbeeld behoort zij tot de meest diverse wijnlanden van Europa, daarnaast staat zij bekend om haar vele specialistische vleesproducten.

Graag nodigen we u dan ook uit voor..............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!