Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 21 september 2012

Goedkoop vakantie vieren met je vriendin doe je in Boedapest

Low budget als een prinses in Boedapest

Dompel je onder in een totaal andere wereld, het Parijs van Midden- Europa, Boedapest. Waan je een prinses en wandel door de imposante straten, ontbijt tussen het bladgoud en de muurschilderingen, laat je masseren in een Spa en shop als een Paris Hilton, allemaal voor bijna niks.

Stedentrip Boedapest : doen!

Wij besloten weer eens een kijkje te nemen in ons ‘eigen’ Europa. Twee weken Hongarije met rugzak, betekent veel fietsen, wandelen, prachtige natuur, het grootste meer van Europa en natuurlijk een bezoekje aan de hoofdstad Boedapest. Te gek en helemaal niet duur. Door de talloze winkels, prachtige straten, betaalbare spa’s en de lage prijzen is Boedapest echt een aanrader als je met je bff een paar daagjes op vakantie wilt

Boeda en Pest

Boedapest wordt vaak beschreven als ‘het Kleine Parijs van Midden-Europa’. De stad is niet alleen beroemd vanwege de vele monumenten die de oude cultuur weerspiegelt, maar ook vanwege de overblijfselen van andere die zich in deze stad vestigden.

Zo zie je in de stad nog veel terug van.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!