Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 15 september 2012

Romkert, Rio, Szimpla & de Moulin Rouge

Gelukkig hebben we uiteindelijk wel een gezellige avond gehad in de Szimpla bar, een ruïne-pub in het centrum. De derde beste bar in de wereld, en terecht, want het is er echt ontzettend cool. We kwamen wat Belgen tegen, en besloten nog even langs de Moulin Rouge club te gaan. Uiteraard ook dicht. Leermomentje: zondag wordt dus een avondje om lekker op de bank 'Boer Zoekt Vrouw' te kijken.

Trouwens, voor alle dames die graag het mannelijke geslachtsdeel bewonderen: kom gezellig hierheen. Ze liggen/staan hier massaal met zichzelf te spelen op straat.

Nadat ik me gisterenavond al met walging verwonderde over een zwerver in een portiek met de handjes niet boven de spreekwoordelijke deken stond er vandaag een meneer tegenover ons in de bosjes wel erg lang te plassen..

Totdat het kwartje viel en we heel kalm en snel ons boeltje hebben gepakt om ons naar een terrasje te verplaatsen.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!