Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 28 september 2012

On tour: Frank & pörkölt

Een halve Hongaar in de vriendenkring hebben is voor een foodblogger met leergierigheid als eigenschap heel interessant. Want ja, moet eerlijk bekennen dat ik van de Hongaarse keuken eigenlijk weinig ken. Of ja, misschien wel de Goulash, maar die wordt dan eigenlijk zelfs meestal verkeerdelijk geserveerd als een stoofpotje terwijl het als soep bedoeld is. ‘t Was dus tijd voor een echte kennismaking met de Hongaarse keuken en daarvoor werd ik op een druilerige zondagmiddag verwacht bij Frank & Arielle.

Frank zou voor ons een typisch Hongaars gerecht maken, waarvoor hij kilo’s witte puntpaprika’s nodig had, alleen waren die op dat moment nog niet te vinden. Change of plans dan maar, en dat plan werd dan ‘Pörkölt’.

Een typisch gerecht dat..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!