Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 27 september 2012

Boedapest - 27-30 september: 4 dagen Blues en bier

Op een nieuwe locatie, de Corvin Sétany in district VIII., wordt van donderdag 27 tot en met zondag 30 september het Corvin Sör és XV. Bluespatika Fesztivál gehouden. Een perfecte combinatie om in de stemming te komen. Volgens de organisatie komen alle 170 bluesstijlen aan bod.

Het is natuurlijk niet alleen Blues. U kunt bier uit diverse landen proeven die deels geproduceerd zijn door kleine lokale bierbrouwers en er is heerlijk eten te verkrijgen. Een bier- en gastro markt is ook aanwezig en u kunt er originele Hongaarse artikelen kopen. Indien u muziek aan wilt schaffen, kunt u die kopen op de platen- en cd markt.

Daarnaast worden er films gedraaid die......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!