Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 13 september 2012

Eerste dagen in awesome Budapest

Deze feestjes werden elke avond georganiseerd voor alle Erasmus studenten, dus een goed begin! We begonnen in een klein kroegje en daarna gingen we naar een grote club genaamd Ötkert. Dit was een hele vette club zonder dak boven de dansvloer! Daar waren dus heel veel Erasmus studenten en we hebben al heel veel vrienden gemaakt en onze eerste topavond gehad!

Vrijdag hebben we eerst een mislukte poging tot uitslapen gedaan en daarna hebben we wat rondgelopen langs de Donau wat heel mooi was. We hadden beiden geen idee wat we moesten verwachten van de stad, maar het is allemaal echt heel mooi. Echt niet wat je verwacht van een Oost-Europees land. Heel veel mooie oude gebouwen en de sfeer is ook heel erg leuk. Daarna zijn we naar de uni gegaan om een ESNcard te regelen en ons in te schrijven voor alle activiteiten. De uni is echt supermooi, het is echt net een museum dus heel onwerkelijk dat we daar gaan studeren volgende week!

Daarna zijn we op zoek gegaan naar appartementen, wat moeilijker was dan gedacht dus na 2 uur en heel veel mailtjes de moed maar opgegeven en uit eten gegaan in een eetcafé genaamd Den Haag. Vervolgens weer met iedereen naar de hostelparties gegaan, dit keer in Instant, een van de bekendste clubs met meerdere zalen. Weer heeeeel veel mensen ontmoet en met iedereen echt een topavond gehad. In Wageningen denk ik altijd van waarom dansen die exchange studenten zo overdreven, maar hier doen ook alle internationale dat dus wij doen lekker mee!

Zaterdag weer een mislukte poging gedaan tot uitslapen en toen..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de Ötkert in Boedapest !!!