Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 15 september 2012

App review: Lonely planet (Budapest)

Voor alle reizigers die op citytrip gaan naar Boedapest (of Londen, New York, Parijs, etc…) en die op zoek zijn naar een reisgids kan de app van Lonely Planet zeker een oplossing bieden. Zelf ben ik recent op reis gegaan naar Boedapest en heb ik ervoor gekozen om de Lonely Planet, Budapest travelguide te downloaden voor mijn iPhone.

De kaart van Budapest:

Één van de belangrijkste onderdelen van de app is de kaart die er in ingebouwd zit. De kaart van Boedapest die in de app meegegeven wordt is een “offline” kaart, wat een belangrijk voordeel kan zijn om roamingkosten te vermijden.

Je kan er je positie mee bepalen dankzij GPS tracking en, eens je inzoomt kan je allerhande locaties opzoeken, zoals bijvoorbeeld “places to eat”, “shopping”, “going out”, etc…

Bij iedere locatie die wordt weergegeven is er ook......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!