Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 15 juli 2012

Meest gezochte nazicrimineel ter wereld gelokaliseerd in Boedapest

De meestgezochte nazimisdadiger is gelokaliseerd in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Dat heeft de directeur van het Simon Wiesenthalcentrum in Israël gezegd. De 97-jarige Laszlo Csatary is beschuldigd van medeplichtigheid aan de dood van 15.700 Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Csatary is opgespoord door het Britse tabloid The Sun. Het Simon Wiesenthalcentrum kreeg vorig jaar een tip over de verblijfplaats van Csatary en speelde die informatie door aan The Sun. Ook het parket in Boedapest werd op de hoogte gesteld.

'Papa Csatary'

The Sun schrijft dat het de nazi heeft opgezocht in.....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!


Upload MP3 and download MP3 using free MP3 hosting from Tindeck.

Audio: Journalisten van het Britse boulevardblad The Sun zijn een belangrijke nazi op het spoor gekomen. Het gaat om Laszlo Csatary. Hij woont nu in Boedapest. David Barnouw, woordvoerder van het NIOD, over de rol van Csatary in de Tweede Wereldoorlog.