Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 15 juli 2012

Het Vidámpark en twee unieke attracties

Het Vidámpark is een bedreigde attractie in Budapest. Op deze locatie is al sinds 1896 een amusementspark gevestigd, de huidige vorm en omvang is vanaf 1950 tot stand gekomen. En geleidelijk aan zijn vele verouderde attracties vervangen door nieuwe en heeft het park vele renovaties ondergaan.

Maar het park wordt dus in zijn bestaan bedreigd. Dat is al jaren het geval maar toch lukt het ieder jaar weer open te gaan. De reden dat het park mogelijk zal worden gesloten, is dat de locatie nodig is voor uitbreiding van de dierentuin. Deze wil dolgraag uitbreiden maar heeft niet meer mogelijkheden dan de plek van het Vidámpark in te nemen.

Reden voor.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van het Vidámpark in Boedapest !!!