Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 8 juli 2012

Hongarije ratificeert het Clustermunitieverdrag

Hongarije heeft als 73e land ter wereld het Clustermunitieverdrag (CCM) geratificeerd. De ratificatie komt op een moment waarop landen die lid zijn van de CCM zich opmaken voor de jaarlijkse bijeenkomst over de voortgang van het verdrag van 11 tot 14 september in Oslo.

Hongarije heeft verklaard dat het nooit clustermunitie heeft gebruikt of geproduceerd. In 2007 – nog voordat de CCM in 2008 tot stand kwam- stelde Hongarije een moratorium in tegen het gebruik van clustermunitie.

Hongarije heeft in het verleden voorraden met clustermunitie gehad, maar vernietigde deze in 2011 waarmee het zichzelf de titel ‘clustermunitie-vrij land’ gaf.

Als grote aanhanger van.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!