Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 11 juli 2012

Het laatste verslag van onze Hongarije reis

Hallo allemaal, ja, het zit er bijna op. Verslag 8, dus dat wil zeggen dat we nu ook 8 weken op pad zijn. We hebben genoten van Hongarije, we voelden ons er goed. De natuur was erg mooi. Gert zag veel vogels waarvan drie totaal nieuwe soorten dus we kunnen thuis met een gerust hart aan de appeltaart..Ook wat betreft de bloemen kon ik mijn hart ophalen. Helaas kon ik ze lang niet allemaal terug vinden in mijn boeken. De campings die we hebben gehad, zowel van Nederlandse als van Hongaarse eigenaars, waren goed tot prima.

Het voordeel van die campings met Nederlandse eigenaars is dat zij ons veel informatie konden geven over wandelen, fietsen en stadjes die de moeite van een bezoek waard zijn. De informatie hoe en wat met het openbaar vervoer hoort daar ook bij. Maar de kwaliteit van de Hongaarse campings was ook hoog. Je hebt hier ook campings die zijn aangesloten bij ASCI, dat betekent in het voorjaar een prijs van 11,13 of 15 euro per nacht.

De bevolking is erg vriendelijk en........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!