Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 11 juli 2012

Agoda.com lanceert speciale aanbiedingen voor Sziget Festival

Het Sziget Festival wordt sinds 1993 jaarlijks gehouden en is een van de grootste evenementen van Europa. Het zevendaagse festival trekt honderdduizenden muziek-en kunstliefhebbers uit heel Europa en wordt wel vergeleken met Burning Man in Nevada. Het is een even kleurrijk als open minded en het bevordert eenheid door middel van muziek en culturele en creatieve uitwisseling.

De kern van Sziget is muziek. Grootschalige concerten worden gehouden op de hoofdpodia, ondersteund door verschillende plekken voor kleinere voorstellingen, gamestenten, sport en vrijetijdplekken, kunst- en cultuurruimtes, markten, bioscopen, folkdorpen en veel chill-out zones.

Het festival vindt dit jaar plaats van 6 augustus tot en met 13 augustus en is gesitueerd op het anders zo rustige Óbuda-eiland in de Donau, tussen Boeda en Pest. The Independent riep het uit tot een van de top vijf festivals in Europa. Het beleeft nu het twintigste jaar en brengt legendarische artiesten als Toots and the Maytals, Underworld, Sex Pistols, Prince, Iggy Pop, Lou Reed, David Bowie, Placebo, Radiohead en Patti Smith.

Elektronische muziekartiesten, dj’s en indie bands maken........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!