Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 8 juli 2012

"Europese burgemeesters moeten Budapestse collega tot de orde roepen"

Europarlementariër Sophie in 't Veld (D66) is geschokt door de botte reactie van de burgemeester van Budapest op een brief die de LGBT-werkgroep van het Europees Parlement aan hem stuurde. "De brief van de burgemeester leest als een vrijbrief voor de hooligans die zich opmaken om de Gay Pride aan te vallen".

In 't Veld vindt dat burgemeesters uit heel Europa hun collega in Budapest hierop moeten aanspreken. "Het wordt tijd dat de gezamenlijke Europese gemeenten actie ondernemen tegen homohaat. Organisaties als Eurocities of het Comite van de Regio's zouden een Manifest tegen homohaat moeten opstellen, waarin lokale overheden zich committeren aan veilige en feestelijke Gay Prides in heel Europa".

Reputatie van homohaat

"Met Gay Prides vieren we de waarden van vrijheid, gelijkheid en respect voor diversiteit.

Deze waarden houden alleen stand.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!