Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 15 juni 2012

Week 4 in zuid Hongarije

Hallo, hallo, we vertrokken zondag 3 juni naar Kecskemét. Onze Duitse buurtjes, Hans en Helga, ik verzin het niet... gingen ook naar die stad en we zouden elkaar wel weer op de camping daar treffen. We reden binnendoor, het was zo'n 160 km. Langs de weg was van alles te koop, aardbeien, meloenen, kersen en veel soorten groenten.

Maar er stonden ook schaars geklede, rondborstige dames die te koop waren...! We reden door mooie landschappen met grote akkers waarop alle soorten graan groeiden. Veel zonnebloemen, helaas nog niet in bloei en ook maïs. De bermen stonden vol met bloemen in wit, duizendblad en kamille, paars van de salie, het diepe rood van de klaprozen en het geel van boterbloemen en vlasleeuwenbek. Prachtig dus! Toen we stopten voor een bakkie koffie heb ik een boeketje geplukt voor Philomien haar vaasje.

Aangekomen in Kecskemét zei onze TomTom: "bestemming bereikt" maar wij zagen alleen een parkeerterrein met aan de overkant onze Duitse buurtjes op de parkeerplaats van het zwembad. Er bleek een groot zwemparadijs te zijn gebouwd op de plaats waar eens de camping was..

De plannen werden omgezet, er werd........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!