Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 21 juni 2012

Onderzoek naar afzet mestkorrels in Hongarije

In Hongarije zijn in korte tijd een aantal clusters van grote bedrijven ontstaan die de focus aan het verleggen zijn van groei naar optimalisatie van de hectareopbrengst. Hierin blijken kansen te liggen voor de afzet van mestkorrels. Dat kwam naar voren tijdens een handelsmissie naar Hongarije.

De handelsmissie vond plaats onder leiding van Cumela, belangenbehartiger voor onder meer loonwerk, en Nevedi, belangenbehartiger van de mengvoerindustrie. Doel was om te kijken naar de kansen voor de afzet van mestkorrels in ruil voor graan.

'In Hongarije zijn een aantal grote clusters van bedrijven ontstaan, waaronder bedrijven van 5.000 tot 6.000 hectare', zegt Hans Verkerk, van Cumela.

Na een periode van groei zijn.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!