Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 19 juni 2012

Nog meer zuid Hongarije

We zijn inmiddels bijna een week verder, ze doet ook nog steeds mee en we hebben inmiddels in Szeged gekampeerd op een camping aan de rivier de Tisza. We bekeken de mooie gevels in de stad. Een echt grote stad is het hier. Er was een Jugendstill-route uitgezet en die hebben we gelopen. Mooie gevels maar weinig sfeer, vonden wij, in de stad. Toch wel veel terrasjes waar je voornamelijk ging zitten om grandioze ijscoupes te verorberen of een drankje met een van de vele soorten gebak die in de bijbehorende winkel te koop waren.

En, dat is dan natuurlijk een logisch gevolg, echt veel ontzettend dikke mensen... We hoorden dat de regering van Hongarije afgelopen oktober de prijs van suiker en suikerhoudende producten heeft verhoogd om zo te proberen de mensen wat van al het zoet weg te houden... Maar we waren dus in Szeged met ook veel parken met weinig leven, maar wel enorme beelden van "man of glory".

Nu ik dit zo schrijf realiseer ik me ineens dat er geen enkele.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!