Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 1 juni 2012

Luxemerken strijden tegen namaak

Om de stijd tegen de toegenomen stroom van namaakartikelen aan te gaan hebben 75 Franse luxemerken de handen ineen geslagen met verschillende Europese landen. Modehuizen als Chanel, Louis Vuitton en Dior hebben een postercampagne gelanceerd op Franse luchthavens om toeristen te ontmoedigen om nepversies van luxegoederen te kopen. Dat meldt Fashionmag.

De bedrijven zijn sinds 1954 verenigd in het Comite Colbert om Franse mode en kunst op internationaal niveau te promoten. Sinds 1995 lanceren ze elke twee jaar een anti-namaak campagne in samenwerking met de Franse overheid, maar dit jaar werken ook Italië, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Roemenië en Kroatië mee.

De douanebeamtes in die landen kunnen..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!