Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 1 juni 2012

'Onafhankelijkheid Hongaarse centrale bank niet hersteld'

De onafhankelijkheid van de Hongaarse centrale bank is nog steeds onvoldoende verzekerd. Dat is het oordeel van de ECB. Premier Viktor Orban had een eerdere hervorming geamendeerd om tegemoet te komen aan Europese bezwaren omdat hij probeert financiële steun los te weken bij het IMF en de EU. Maar zijn amendementen gaan dus nog niet ver genoeg.

'De wijzigingen komen nog niet tegemoet aan een aantal eerder uitgelichte bezorgdheden met betrekking tot de onafhankelijkheid van de Magyar Nemzeti Bank (NMB)', klinkt het in een mededeling die de ECB op zijn website plaatste.

De amendementen worden wel bestempeld als.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Televisie-interview met Orbán Viktor: Hongarije kan zich ook zonder hulp van het IMF 'oneindig' financieren - Magyarország bármeddig képes IMF-védőháló nélkül is a saját lábán megállni



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!